Szállítási információk

Házhoz szállítás:

Amennyiben házhoz szállítással adta le rendelését, a DPD futárszolgálattal küldjük a csomagot, melyről az érkezési napon, reggel, SMS-ben értesíti Önt a futárközpont, mely üzenetben egy aznapi, körülbelüli időpontot is megad majd a kézbesítésre, ehhez ne felejtse el megadni mobiltelefonszámát.

FONTOS: Termékeinket feladás előtt ellenőrizzük, majd "Tételes Átadás" szolgáltatással küldjük, ami azt jelenti, hogy a futár kézbesítéskor meg kell, hogy várja, amíg Ön a csomagot felbontva ellenőrzi a termék épségét. Amennyiben a a termék sérült, a helyszínen felvett jegyzőkönyvvel tudja az erre vonatkozó észrevételét érvényesíteni. Ennek hiányában reklamációt nem áll módunkban elfogadni.


Személyes átvétel:

Személyes átvétel esetén, a megrendelt autóalkatrészt négy munkanapon belül veheti át a 1047 Budapest Dunakeszi utca 6. szám alatti Autoready átvételi ponton, miután értesítettük a termék megérkezéséről.

FONTOS: Kérjük mindenképpen egyeztesse kollégánkkal az átvétel időpontját, emailben a kapcsolat@autofenyszoro.hu email címen, vagy telefonon, a +36 70 325 5520-as számon.

Nem kell keresned, mi megkeressük helyetted!

Küldd el nekünk, milyen alkatrész(ek)re van szükséged, és megkeressünk Neked a legjobb ár-érték arányú terméke(ke)t!

(semmilyen adatoddal nem élünk vissza, de ezek nélkül nem tudjuk megtalálni az alkatrészed!)

Uresnek kell lennie:


Nézet Mobil / Standard